Dogshow Rotterdam.

Samen met Dorri, Esenivery Amara en Esenivery Abby naar de Dogshow in Rotterdam geweest! Rebecca en Michiel kwamen kijken en Michiel liep met Abby in de ring. Hartstikke bedankt voor het voorbrengen van Abby en het support! Beide dames hebben zich erg goed laten zien. Ik ben super trots op ze! De keurmeester was erg enthousiast en ik kreeg leuk commentaar. Ze moeten zich nog verder ontwikkelen, ik kon ze net aan in de jeugdklasse inschrijven. De keurmeester adviseerde me om zeker met Mara nog een keer in te schrijven als ze wat ouder is. Abby werd 2e met een U met het reserve CAC. Ze kreeg een prachtig rapport! Je mag trots op Abby zijn Linda  Dorri bedankt voor het support en voorbereiden van Mara! Jullie zijn goed bezig

Keurverslagen van de dames:

Esenivery Amara – eig. D.A.F. de Vette
10 maand, voor leeftijd al heel behoorlijk ontwikkeld. Staat goed op de benen, maar nog een echte slungel. Al behoorlijk tevenhoofd, redelijk parallel. Correcte expressie, correct aangezet oor. Goede nek, rug moet vaster, Borstkast moet nog wat langer en voller. Bekken helt sterk, verder correcte hoekingen. Goed bone. Prima temperament. Mooi goudgestroomd. Gaat nog met wat korte pas en hoog gedragen staart. Heeft tijd nodig, maar komt er wel. 3 Zeer Goed.
Esenivery Abby – eig. L. van Gaalen.
10 maand, voor leeftijd al prima ontwikkeld. Goed op de benen. Al behoorlijk tevenhoofd, voldoende gestrekt en redelijk parallel. Goed aangezet oor. Snuit moet nog wat krachtiger. Mooi masker. Rug moet nog wat vaster. Correcte hoekingen en al behoorlijk lichaam. Goed bone. Mooie goudgestroomde vacht. Prima temperament. Gaat voldoende vlot met wat hoge staart.  2 Uitmuntend, RCAC.

 

Samen met Michiel op de foto met Esenivery Abby die tweede werd.

20431182_1080621175372315_6867514319314987902_n

Posted on: juli 30, 2017, by :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *