C – nest

 

 

Stamboom Guusje

Stamboom Fonz

 

Guusje heeft 25 maart 8 pups geworpen.
3 reutjes en 5 teefjes.

 

Esenivery Camilla

Teefje Paars
Geboortegewicht: 420 gram


Esenivery Cennet

Reutje Donkerblauw
Geboortegewicht: 340 gram


Esenivery Chef

Reutje Groen
Geboortegewicht: 410 gram


Esenivery Cherie

Teefje Roze
Geboortegewicht: 400 gram


Esenivery Christie

Teefje Geel
Geboortegewicht: 380 gram


Esenivery Chloé

Teefje Lichtblauw
Geboortegewicht: 360 gram


Esenivery Cato

Teefje Oranje
Geboortegewicht: 350 gram


Esenivery Cem

Reutje Zwart
Geboortegewicht: 450 gram

 

Info over Guusje en Fonz.

Guusje traint 2 a 3 keer per week agility. Dat doet ze met veel plezier! Ze is echt razendsnel. Komend jaar is ze er klaar voor om wedstrijden te lopen door het hele land. Het is een herder die graag bij z’n baasje is en precies weet wat ze wilt. De reuen wikkelt ze om haar pootje en heeft dan graag alle aandacht. Ze heeft wel veel beweging en uitdaging nodig. In huis is Guusje een rustige hond en heel waaks.

Casa d’Agostini Pedrosa

Fonz heeft zijn BH/VZH behaald en traint fanatiek IGP. Het is een reu met veel drive, hij wilt erg graag voor zijn baas werken. Ook heeft hij een goede aan en uit knop. In huis is hij rustig en als hij moet werken dan gaat hij ervoor. Hij is erg aanhankelijk naar mensen, echt een knuffelkont. 

(Door een bloedoor is Fonz z’n oor gaan hangen) 

 

De pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Zo wennen ze gelijk aan huiselijke geluiden en aan kinderen. Als het weer het toelaat mogen ze ook in de tuin en gaan we naar het park en de markt. De pups krijgen kant en klaar vers vlees te eten. Ze worden geënt en ontwormd volgens schema. Ze worden ingeschreven in het NHSB en krijgen een bijlage 1 stamboom. De COI is 2,64 op 9 generaties. We verwachten sportieve pups, die een consequente opvoeding nodig hebben. Voor meer info mail naar info@esenivery.nl