Uncategorized

Wandeling Broekpolder.

Zondagmiddag hebben we gewandeld in de Broekpolder met 6 pups uit ons laatste nestje. Het was een super leuke middag. Ik vond het erg leuk om de pups weer te zien! En natuurlijk ook hun enthousiaste baasjes! Blue Jools, Bradley Rossi, Boetz, Brindle Guusje, Balvinie’s Bagheera en Bojo waren van de partij! Ze zijn 6 maanden oud en kunnen het erg goed met elkaar vinden :) Ze hebben heel veel met elkaar gespeeld. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Nieuwsgierig geworden??

Klik hier voor de foto’s

 

 

Op puppybezoek bij Bodhi

Gistermiddag zijn we op bezoek geweest bij Bodhi van Jos en Petra. Natuurlijk waren Eshra, Ivy en haar dochter Brindle Guusje ook mee. Onze gestreepte vriendjes hebben zich lekker kunnen uitleven. In het fotoalbum (in de fotohoek) van het B-nest zijn nog meer foto’s te vinden van dit avontuur :)

 

bodhi-wm

Eshra 1e plaats WK Hollandse Herders agility graad 2.

3 t/m 6 mei was het WK Hollandse Herders in Roden. Het was een erg leuk en zonnig weekend! Veel bekenden gezien maar ook veel nieuwe mensen leren kennen. Er waren bijna 150 Hollanders ingeschreven in de verschillende discipline’s uit verschillende landen. Eshra deed mee met Agility in de 2e graad. Ze deed het erg goed en we liepen 3 keer foutloos. We eindigden met 55 punten op de eerste plaats. Dat leverde een mooie beker op. Ivy, Boetz, Gromm en Harris waren natuurlijk ook mee om te supporteren. We verbleven bij Marleen in een gehuurd vakantiehuisje, samen met haar Hollanders Bas en Hendrik en haar nieuwste aanwinst Guusje, een teefje uit het nestje van Ivy. We hebben heerlijk met onze roedel van 8 gewandeld in het mooie roden.

Nestendag A – nest 14-04-18

Zaterdag 14 april 2018 was het zover de pups van ons A nestje waren aan de beurt om gekeurd te worden door raskeurmeester Jan de Gids.

Erg trots op alle ”pups” en baasjes die hun hond showde in de ring.

Voor foto’s van deze dag, neem dan een kijkje in de fotohoek/anest/nestendag.

De puppies van het B – nest zijn geboren!

Zaterdag 3 maart is Ivy bevallen van een 12-tal pups :) Ze was tonnetje rond, is natuurlijk ook niet gek als je drachtig bent van 12 puppies. Met Ivy en haar pups gaat het goed.  Er zijn 8 reutjes ( waarvan er 3 nog beschikbaar zijn) en 4 teefjes geboren. Het zijn allemaal flinke pups, op een pup na 368 gr zaten ze allemaal boven de 400 gr. de zwaarste woog zelfs 499 gr. Nu zorgen we voor veel rust rondom de werpkist. De pups groeien bij ons in de woonkamer op. We zullen een album aanmaken in de fotohoek van dit B – nest. U kunt ons ook volgen op onze Facebookpagina.

 

dsc_9195_optwb

Esenivery Avanti @ show Mouscron

Lies is met Vanti naar een hondenshow in Mouscron (BE) geweest en Vanti werd Best of Breed!!!

Ze had Vanti ingeschreven in de jeugdklasse, kreeg mooi commentaar van de keurmeester met een Uitmuntend!
Lies van gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

 

27394309_10214045298900672_381573267_n

27540503_10214047372832519_2550115394188507544_n

27535592_10214877590074026_841535433_o

Dekking Ascan x Ivy

Er was vanmiddag een geslaagde dekking tussen Ascan von Kirchdorfer Höhe x Cheyenne Ivy met Strepen. Binnen een paar tellen was het raak! Ze hadden een half jaar geleden al kennis gemaakt dus dat sloegen ze nu over.. Hieronder een foto van de tortelduifjes <3 (Voor meer foto’s van de dekking, neem dan een kijkje in de fotohoek/date Ascan & Ivy.) Nu duimen dat er pups van komen 😀 met Roswitha Forster.

 

dekking_ascan_x_ivy_opt

Clubmatch KVVP.

Vandaag deden we mee aan de clubmatch in Spijkenisse  Er waren helaas maar 2 Hollandse Herders ingeschreven. En dat terwijl er twee raskeurmeesters keurden. Esenivery Amara in de fokkersklasse en Thor van de Sgravenschans in de jongste puppyklasse. Thor deed het erg goed! Wat een leukerd is dat zeg! Daarna moest Mara en ze werd Best of Breed!!! Nadat alle rassen waren gekeurd moest Mara weer de ring in voor beste van de rasgroep 1. Ze werd 2e! Ze liep nog beter als in de ronde daarvoor. Ze ging als een speer en bleef netjes staan. Super trots op Dorri ze heeft keihard met Mara getraind en dat was goed te zien  ga zo door  Theo en Ingrid kwamen ons nog aanmoedigen met Tika en ook Rebecca en Michiel waren van de partij met Ikkemai. Met dank aan Dorri voor de foto’s!

img_8171

img_8252

Ben je nieuwsgierig naar de rest van de foto’s van de clubmatch? Neem dan een kijkje in de fotohoek.