Komend nest aug/sept 2024

We plannen in het najaar van 2024 een nestje pups met Esenivery Cato.

Het nestje zal geboren worden bij haar baasje Marleen thuis, ongeveer 10 min van mij vandaan. Voor Cato is het ook heel fijn om te bevallen en de pups groot te brengen in een voor haar vertrouwde omgeving. We hebben een erg leuke en geschikte reu voor haar gevonden.

De pups krijgen de kennelnaam van Marleen (is aangevraagd) Zij is de fokster van dit nest. Ik zal haar helpen/begeleiden waar nodig.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer info stuur Marleen een mailtje, mail@marleenvandervalk.nl
Er is nog plek op de geïnteresseerdenlijst.

Alle gezondheidsonderzoeken zijn gedaan en staan hieronder op een rijtje. We zijn heel blij met de mooie uitslagen.

StamboomnaamEsenivery Cato
RoepnaamCato
Geboortedatum25/03/21
Gewicht22 kg
Hoogte58 cm
NSHB nr.Bijl. G-1 3231088
Sport- en showresultatenGehoorzaamheidcursussen en traint nu Agility
Inmiddels 2Utjes op het vast parcours.
KCM 2022 4e plaats zg jeugdklasse.
GezondheidsresultatenHD A
ED – 0/0
Spondylose – vrij
LTV – vrij
DM – vrij
SDCA 1 – vrij
SDCA 2 – vrij

Marleen traint 2 keer in de week behendigheid met Cato (en haar moeder Guusje). In het weekend is Marleen vaak te vinden op een wedstrijd of een seminar. De dames hebben de beweging en uitdaging nodig. Ook spelen ze samen veel en natuurlijk staan er lange wandelingen op het programma.

Cato is een actieve teef. Ze is altijd in om wat leuks te doen, maar kan in huis ook goed haar rust vinden. Jagen vind ze erg leuk om te doen, maar dat is niet de bedoeling. Gelukkig gaat het steeds beter en loopt ze netjes mee aan de riem. Cato kan goed met andere honden omgaan die ze onderweg of in een losloopgebied tegenkomt. Ze heeft een stabiel, relax karakter. Ze is ook gewend en lief voor kinderen.

De pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Zo wennen ze gelijk aan huiselijke geluiden en aan kinderen. Als het weer het toelaat mogen ze ook in de tuin en gaan we met ze op pad. De pups krijgen kant en klaar vers vlees te eten. Ze worden geënt en ontwormd volgens schema. Ze worden ingeschreven in het NHSB en krijgen een FCI bijlage G2 stamboom. We verwachten sportieve pups, die een consequente opvoeding nodig hebben. Voor meer info mail naar info@esenivery.nl 

Esenivery Cato
Casa d’Agostini Pastrana

Puppy Cato <3