Month: oktober 2015

Agilitywedstrijd bij de Oase.

Vandaag wedstrijd bij de Oase. Was erg gezellig! Was ruim opgezet en erg relaxe wedstrijd! Eshra ging als een speer. Ze werd 1e op de jumping, 1e bij t spel en 6e op het vp . Ze werd ook beste overal in de open klasse. Met ivy blijf ik lekker door trainen. Onze timing komt niet altijd goed uit. Ze was wel lekker enthousiast, samen komen we er wel! De snelheid zit er iedergeval goed in..

Samen met de Hollandse herder reuen van Marleen, Bas en Hendrik in de pauze gewandeld.

12106997_714002592064582_7934399578819943384_n

Obedience examen bij KC Delft.

Vandaag was het zover het FCI-OBEDIENCE examen. Ik was erg zenuwachtig, maar Ivy deed het erg goed. Super trots op haar. Jammer dat ik zelf enkele foutjes maakte, ik liet bijv het blok vallen, gelukkig zag de keurmeester dat het niet door Ivy kwam. Ze is geslaagd met Uitmuntend resultaat 234 punten. Eshra had haar dag niet… of juist wel haha. Ze zakte voor de Obedience 1 examen. Ze liet ondanks dat ze gezakt is mooie dingen zien. We hebben te weinig getraind in de 4 a 5 weken die we ervoor hadden. De blijf oefening waar veel punten voor te behalen waren. Werd erg moeilijk nadat de hond naast haar weg was gerend en de andere honden gingen blaffen en piepen, toen besloot Es om op haar rug in het gras te gaan liggen rollen…

Ivy volgen netjes!     Ivy apport

 

Ivy vak    Eshra volg

Eshra vak

Schapenaanlegtest in Didam.

Enorme binding tussen hond en baasje! Dat werd geschreven op ons beoordelingsformulier. Super blij met m’n doggie! Bij de schapen moest ze even wennen dat ze het alleen moest doen,.. ze keek me af en toe even aan van wat is nou eigenlijk de bedoeling.. ondertussen lekker rondjes rennen om de schapen.. blaffend. Ik kon haar zelfs al heen en weer sturen. Dat pikte ze gelijk op.