Month: mei 2019

Clubmatch bij KC Delft

Eshra en Esenivery Brindle Guusje deden vandaag mee aan de clubmatch van KC Delft. Het was een zeer geslaagde dag! Guusje liep met haar baasje Marleen heel netjes in de ring en kreeg 1ZG en een prachtig verslag van raskeurmeester Jan de Gids. Guusje heeft nog wat tijd nodig om verder uit te groeien, wat ook niet gek is met 14 maanden.

Eshra liep ook super in de ring en kreeg ook een mooi verslag en kreeg een 1U BOB. Ze mocht in de middag mee doen met haar grote vriendin Celeste in de juniorhandling. Celeste is 10 jaar oud en deed het hartstikke goed en dat voor de aller eerste keer! Ze behaalden de 4e plaats 

Daarna moest Eshra nog de erering in voor beste van de rasgroep… ook daar ging ze als een speer… Ze zat bij de laatste 3. Ze werd uiteindelijk 2e!

Tussendoor hebben we nog lekker met de dames gewandeld en dat leverde ook nog een paar leuke foto’s op 

 

dsc_9603_opt-1 dsc_9648_opt-1 dsc_9759_opt

Agilitywedstrijd bij KC Delft.

Vandaag deed ik met Eshra en Ivy mee aan de agilitywedstrijd bij KC Delft.

Ivy in de 1e graad, we liepen 3 parcoursen. Het eerste parcours was een beetje rommelig Ivy was iets te gemotiveerd dat werd dus een disk. De twee rondjes daarna gingen een heel stuk beter 😊 Trots op Ives! Ze liep twee uitslagen en werd 5e op het vast parcours.

Eshra ging erg goed! Tijdens het eerste rondje was ik halverwege het parcours kwijt en liet ik haar over een verkeerde sprong springen dat waseen disk. De twee rondjes daarna waren allebei foutloos, ze werd 3e en 4e. Dat leverde 2 Utjes op. Knappe Es! 😁 Nu nog 4 Utjes te gaan om naar de 3e graad te promoveren.

Het was een erg gezellige en geslaagde dag!