Month: juli 2019

Esenivery Avanti

Lies het baasje van Vanti heeft haar laten röntgenen op haar heupen, ellebogen en rug. De uitslagen zijn perfect! Ze heeft HD-A, ED 0/0 en een mooie rug, vrij van spondylose.

Vanti is ook DM vrij en SDCA 1 en 2 vrij.

Nu is het nog wachten op de goedkeuring van de kennelnaam en dan kan het avontuur van een nestje met Vanti beginnen. Heel veel succes Lies!

Lies met Vanti

Nederlands Kampioenschap Obedience 2019

Ivy was geselecteerd om mee te mogen doen aan het NK Obedience in de 1e klasse.

We mochten vandaag 2 keer het programma lopen, in de ochtend en in de middag. In de ochtend bleef ze voor het eerst netjes zitten bij de blijf oefening. Meestal kruipt ze zittend een klein beetje naar voren, dat mag natuurlijk niet. Vandaag waren er 2 keurmeesters die tegelijk de oefeningen beoordeelden. We kregen 2x een 10!!! Dat was een goed begin van het NK. De volgende oefeningen gingen ook erg goed! Alleen het vak ging mis en daar kregen we een 0 voor. Dat kostte ons een heleboel punten.

In de middag hoopte ik onze punten te verbeteren. De blijf ging gelukkig weer goed! Ook het sturen naar het vak ging super! Daar was ik super blij mee. De andere oefeningen gingen ook weer goed. Nadat iedereen aan de beurt was geweest, was het erg spannend.. In de ochtend stonden we op de 6e plaats. Op zich een hele mooie prestatie aangezien we een tijdje niet konden trainen. De uitslagenlijst werd opgehangen en ik was gestegen naar de 3e plaats!!! Het niveau dit jaar was erg hoog.

http://www.fciobedience.nl/wp-content/uploads/Uitslag-middag-OB1-NK2019.pdf

Ivy werd 3e met 284 punten!